GlavnaZavicajUbice priznali zlocin! Log in
 

Uhapšene ubice starice kod Plava: Tukli nesrećnu ženu, pa je udavili krpom!

Policija rasvetlila svirepi zločin u Brezojevicama kod gde su razbojnici ubili Gordanu Dašić (84). Uhapšene tri osobe iz Plava i jedna iz Bijelog Polja, a policija traga za još nekoliko lica

ZA svega nekoliko sati policija je uspela da rasvetli svirepi zločin u Brezojevicama kod Plava, kada je u sredu oko dva sata u svojoj kući ubijena Gordana Dašić (84), a teško povređen njen suprug Vuko (82).

Kako Novosti saznaju iz pouzdanih izvora, za sada su uhapšena četvoricaosumnjičenih, a za nekolicinom se još traga. Trojica su sa područja opštine Plav, tačnije iz zaseoka Ekonomija, koji se nalazi u blizini mesta zločina, tako da nema nikakve sumnje da su zločinci dobro poznavali žrtve.

Prema našim saznanjima, dve osobe su u bliskom srodstvu i prezivaju se Šoškić. Treća uhapšena osoba iz Plava preziva se Knežević. Jedan od učesnika teškog razbojništva i pljačke mirnih staraca koji su živeli sami, kako saznaju Novosti, građanin je Bijelog Polja i preziva se Konatar.

– Policija je razrešila ceo slučaj. Tragamo za još nekoliko sooba. Uhapšeni su priznali zločin, a pronađeni su i dokazi koji ih terete – puška koja je ukradena iz kuće Dašića i 300 evra. Novčance su bile okrvavljene, jer su bile u novčanikuteško povređenog Vuka, koga su razbijnici tukli krvnički, zbog čega je on nekoliko puta padao u nesvest – saznaju Novosti iz izvora bliskih istrazi.

Razbojnici su u kuću uglednih Dašića upali razbijajući vrata, a potom je usledila tortura kakva se ne pamti. Nesrećnu Gordanu su odvukli u drugu sobu,batinajući je. Tukli su je, a potom je ugušili krpom koju su joj stavili u usta.

Dok su tukli, Vuko je čuo kako jedna “ekipa” tumara po gornjem spratu kuće, tragajuči za novcem, koga nisu pronašli. Ubice su u jednom momentu čak imale u rukama džačić u kome je bilo 20.000 evra, ali su ga bacilli, ne pretresajući njegov sadržaj.

Uspevši da se nekako osvesti, Vuko je izbauljao iz kuće I uputio sa ka prvom susedu, bivšem policajac.

Ubrzo je počela potraga, a policija je na Ekonomiji pronašla sumnjivo lice koje je pokušalo da “proda” priču kako je bio na nekoj sahrani I da je navodno iz Plava. Posle par sati, četovrica svirepih ubica su stavljena iza brave a istražitelji su došli do nesumnjivih dokaza o ovom zločinu.

Vuko Dašić se nalazi na lečenju u beranskoj Opštoj bolnici. Pored polomljena tri rebra, ima broje povrede po celom telu, ali srećom nije životno ugrožen.


Comments

Ubice priznali zlocin! — 3 Comments

  1. I roditelje treba strpat u zatvor sa njima jer su oni stvorili i dozvolili da im djeci bude uzor sve sto ne valja, sto bi normalni roditelji i normalna porodica zabranila. Jer su stvorili takve monstrume. Dzaba kuknjava sad. Sram ih bilo.
    Alkohol, nasilje, kriminal je nasoj omladini postalo normalno i za hvalu, postalo je “cool”, postalo je pozeljno!!!??? Tesko nasim buducim generacijama, tesko nasoj djeci.

     
  2. Zlikovce treba mucit i zive spalit. Hoce da se prave junacine i mafijase bijede bolesne, pa su nasli stare i slabe da biju, koji nemogu da se brane, dok su spavali. Kukavice proklete. Nasrnut na stariju osobu, osobu sa 84 godine moze samo zla dusa, sotona, djavo. Nasi stari treba da su nas ponos, da se postuju i cuvaju kao malo vode na dlanu… e kuku. Crna li si crna goro, crna omladino!

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *