GlavnaZavicajStarici slomili nos i jagodične kosti Log in
 
“Smrt Gordane Dašić u direktnoj je uzročno-posljedičnoj vezi sa radnjama provalnika”, saopšteno je “Vijestima” iz tužilaštva
Smrt Gordane Dašić (84) iz Brezojevice kod Plava u direktnoj je uzročno-posljedičnoj vezi sa radnjama provalnika,  koji su joj nanijeli teške povrede u vidu preloma nosa i jagodične kosti, pri čemu je došlo do začepljenja disajnih puteva, usljed čega je nastupila smrt.

To je saopšteno “Vijestima” iz Višeg tužilaštva u Bijelom Polju, nakon što im je dostavljen  nalaz obdukcije.

Osumnjičeni za teško ubistvo su Plavljanin Aleksandar Šoškić (24) i Bjelopoljac Aleksandar Konatar (35).Njima se na teret stavlja  krivično djelo –  teško ubistvo iz koristoljublja, kao i nanošenje teških tjelesnih povreda njenom suprugu Vuku Dašiću.

Tokom saslušanja oni nijesu priznali djelo koje ime se stavlja na teret, ali su priznali da su učestvovali u pljački.

Tada su saopštili da su   vezali starce kako bi ih zaplašili da ne krenu za njima i kako bi ih lakše opljačkali.

Knežević je ispričao u Tužilaštvu da je znao da prikrivanjem zločina podliježe krivičnoj odgovornosti, ali da nije želio da prijavi slučaj zbog lične sigurnosti i kako ne bi došao pod udar zakona.

Zločin u plavskom selu Brezojevice rasvijetljen je par sati nakon što su, kako se vjeruje, Šoškić i Konatar provalili u kuću starijeg bračnog para, a potom tražeći novac, ugušili ženu, a njenog osamdesetdvogodišnjeg supruga teško povrijedili.

Šoškić je uhapšen u rodnom selu, a Konatar dok je pokušavao da napusti teritoriju Crne Gore.

Izvor, Vijesti


Comments

Starici slomili nos i jagodične kosti — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *