GlavnaSportSLIKOM I RIJEČJU Log in
 

PLAVSKI „MOTO KROS“ REKLAMIRA PRIRODNE BISERE

PLAV – Mnoge nevladine organizacije, kulturno-umjetnička društva, razne sekcije, udruženja, učenii srednje i osnovne škole, sportski klubovi i pojedinci – svako na svoj poseban način čine napor da daju poseban doprinos  da budu u službi promocije prirodnih bisera ovog kraja.
Plavski motociklisti -Još prije nekoliko godina, organizovali smo se i odlučili da svoju neizmjernu ljubav prema motorima spojimo sa promocijom prirodnih ljepota područja opštine Plav. Od tada smo obišli veliki broj planina i gradova u Crnoj Gori, Srbiji, Albaniji i na Kosovu. Imali smo brojne susrete sa našim kolegama u svim ovim susjednim državama, koji su do sada organizovali nekoliko uzvratnih posjeta.  Ono što je posebno interesantno treba napomenuti da je sve veći broj motorizovanih turista koji organizovano dolaze da posjete Hridsko, Plavsko i Visitorsko jezero, centralnu turističko-poljoprivrednu manifestaciju „Plavski dani borovnice“ koja je postala zaštitni znak opštine Plav  i mnoge druge kulturno-istorijske znamenitosti, ističu članovi plavskog „Moto krosa“.
Kada se piše o našem moto-klubu, mi smo stalno u obavezi da napomenemo i naše donatore koji su nam pomogli  osnivanje kluba a to su Hako Olević iz Amerike, predstavnik „Polarisa“ Radojica Dašić, te Dženan Radončić, fudbaler iz ovog kraja koji je godinama igrao u Južnoj Koreji.

Gusinje-info.com


Comments

SLIKOM I RIJEČJU — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *