GlavnaSportPetlićima FK „JEZERO“ iz Plava stigla donacija iz Njujorka Log in
 

OPREMA VRIJEDNA 5.000 DOLARA

 

PLAV – Kao i svake prethodne i ove godine stigla je donacija petlićima FK „Jezero“ iz Plava, od ljudi dobre volje – naše dijaspore koja se nalazi u Njujorku.
Ova donacija je veoma značajna pomoć za naše petliće, ističe sportski direktor i trener svih mladjih kategorija FK „Jezero“ u Plavu, Miško Neković.
-Akciju prikupljnja pomoći organizovali su Armen – Meti Behljuljević i Nečko Muljov Julević. Pomoć se sastoji od 80 pari trenerki, 50 čunjeva, 18 pari prepona i 1.500 eura namijenjenih za održani turnir u Igalu, što je ukupno 5.000 dolara, nabraja Neković.
Direktor Neković se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji i doprinijeli da fond fudbalske opreme bude bogatiji za još ovu donaciju.
-Petlići FK „Jezero“ iz Plava su prepoznatljiva širom Crne Gore po svojim kvalitetnim igrama i postignutim rezultatima. Nedavno su osvojili prvenstvo Crne Gore u svojoj kategoriji, a treće mjesto u Igalu. Trudićemo se da i u narednom periodu postižemo dobre rezultate i tako na najbolji način uzvraćamo našim donatorima, koji, kako vidimo, prate naš rad, takmičarski duh i zapažene rezultate – i iste redovno nagradjuju svake godine, ističe Neković.

 

Za Gusinje-info.com
R.Gruda


Comments

Petlićima FK „JEZERO“ iz Plava stigla donacija iz Njujorka — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *