GlavnaZavicajTurizamResoran “Abas” u Plavu spremno docekuje ovogodisnju sezonu Log in
 
Restoran "Abas"

Restoran “Abas” u Plavu

Tuisticka ponuda u Plavu bice bogatija za jos jedan turisticki objekat – restoran “ABAS”.

Plav- “Dana 26.05.2017 god. pocinje turisticka sezona u Plavo-Gusinjskom kraju, koja ce nadamo se uveseliti sve nase znane domace kao i neznane strane goste. Svima njima ponudicemo kvalitetnu uslugu uz specijalitete Mediteranske kuhinje i sve vrste jela sa rostilja kao i domaca jela iz Plavo-Gusinjskog kraja.Osim ovoga restoran “Abas” stoji na raspolaganju za organizovanje raznih svecanosti i okupljanja poput svadbi,kana, suneta, rodjendana itd. Restoran i osoblje je spremno za ovogodisnju sezonu i zeli dobrodoslicu svim gostima i ugodan boravak u nasem vasem restoranu” – porucuje vlasnik restorana “Abas”.

Restoran nudi oko 40 soba za spavanje opremljene modernim sadrzajima za udoban boravak, parkingom i liftom za njihove korisnike. U prizemlju je smjesten restoran koji se moze koristiti za veselja, svadbe i porodnicna okupljanja. Osoblje restorana kao i menadzment nudi visoko kvalitetnu uslugu u svim segmentima, stecenu dugogodisnjim radom i bavljenjem ovim biznisom u zapadnim zemljama. Restoran je dizajniran tako da svojom estetikom i modernim izgledom krasi sveukupan ambijenat ovog prostora koji se nalazi iznad Plavsko jezera.

Vlasnik restorana je Abaz Canovic i njegovi sinovi Demo i Eko, koji takodje posjeduju nekoliko restorana u Njemackoj i bave se ovim biznisom dugo godina.

Ocekivanja su da ce ovaj restoran znacajno ublaziti nedostatak smestaja za turisticke goste u ljetnjoj sezoni, kao i ponuditi kvalitetnu uslugu i ugodan boravak turistickim gostima i lokalnom stanovnistvu.


Comments

Resoran “Abas” u Plavu spremno docekuje ovogodisnju sezonu — 2 Comments

  1. Neka je sa srecom.Vasem kraju je bio potreban lokal ovog tipa,koji ce nadam se
    ispuniti ocekivanja svakog posetioca!!!

    Tatjana Drakula Medenica

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *