GlavnaLicnostiUmjetniciMuzicki umjetniciMuzicki Duo u majstorskoj izvedbi za vasa veselja Log in

Miki i Haris Koljenovic su muzicki duo koji ce vase veselje podici ma jedan visi nivo i ostaviti neizaboravne trenutke sa vaseg veselja.

Haris Koljenovic

Haris K. je relativno mlad momak koji voli sport i uziva u muzici. Muzikom se bavi od malih nogu i u svojoj kratkoj ali perspektivnoj karijeri vec je snimio svoj prvi CD i izbacio nekoliko folk hitova. Njegove pjesme opisuju zavicaj i njegove ljepote, ljubavnu poeziju i  tradicionalno-kulturne vrijednosti svoga kraja obojene u patriotskoj noti. Medjutim pored svojeg obecavajuceg glasa i pjesme, njegova naj-jaca strana je savladjivanje do “tancina” nas tradicionalni instrumenat – Tamburu. Uzimajuci uzor i vrline njegovog oca kao strasvenog tamburasa i majstora ovog instrumenta, Haris je naucio da izvuce i one najtajnstvenjije zvuke iz tambure i kao takav postao vrstan muzicar u nasoj zajednici. Angazujuci Harisa na vasem veselju, redovi u kolu Halaturko i Sota bice potpunjeni do polednjeg mjesta.

 

Miki Koljenovic

Miki K. sa ogromnim iskustvom pjevanja  moze garantovati  bezprekornu atmosferu na vasem veselju i uzivanje gostiju u muzicickom dijelu programa. Ovaj omiljeni i provjereni pjevac vam nudi siroki izbor pjesama za svaku vrstu veselja i situacije. Od starijih – novijih narodnih pjesama pa sve do zabavne, rocken rolla i pop muzike. Vazi za jednog najpopularnijeg i najtrazenijeg pjevaca danas na Njujorkskoj i siroj sceni. Njegovu najjacu stranu je tesko razdvojiti i odrediti ali ipak po govoru mnogih njegove glasne sposobnosti i njegova dominacija scenskog pjevaca svrstava ga kao najveceg uzrocnika za podizanje vesele atmosfere na jedan najveci moguci nivo na svakom veselju.

Ako se odlucite za muzicki duo Mikija i Harisa Koljenovica vase veselje ce se ubrajati u jedno od najboljih.


Comments

Muzicki Duo u majstorskoj izvedbi za vasa veselja — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *