GlavnaSportMiško Neković, sportski direktor Jezera, zadovoljan radom fudbalera u pripremnom periodu Log in
 

NAPREDAK U TAKTIČKOM DIJELU

Plav – O dosadašnjem toku priprema, sportski direktor Jezera, Miško Neković, ima samo riječi pohvale, kako za igrače tako i za novog trenera Djukića.
-Zahvaljujući angažovanosti Uprave plavskog drugoligaša, fudbaleri u imali sve uslove za nesmetan rad  i zimske pripreme. Drugo, moram da napomenem da u ovom trenutku imamo dobar i kvalitetan potencijal igrača, i gajimo nadu da će se neki detalji u hodu korigovati. Otišli su Engelman Filip (Hrvatska), Lončar Nikola (Čelik), Djurović Dragan (iskra), Kilibarda Lazar (Kom) i Dulović Djordjije (Brskovo). Došli su : Kovačević Miroslav iz Iskre, Milošević Dejan (Igalo), Vučković Milan (Dečić), Eguci Takatosi  i Ozaki Hidego iz Japana. Na dvojnu registraciju došli su Butorović Ivan iz Lovćena, Pavličić Djordjije golman iz Dečića, Stijepović Boris iz Petrovca i Talović Danin iz Rudara.  Prvom timu priključili smo četiri kadeta i to Jadadić Melina, Feratović Elmasa, Spalević Vladimira i Muminović Merida. Na raspolaganju su nam 24 fudbalera, kaže Neković.
Neković je, ipak, nakon svega vidjenog do sada, zadovoljan zimskim pripremama.
-Uprava Jezera je zadovoljna kako su igrači prihvatili svoje radne obaveze. Za sada dobro saradjujemo sa igračima i novim trenerom Djukićem. Sa ovakvim shvatanjem i odnosom na svakom treningu doći  ćemo do željenog rezultata. U ovom trenutku mogu da kažem da će ekipa Jezera biti maksimalno spremna za početak takmičarke sezone. S obzirom da nas očekuje teško proljeće i da će svaki bod zlata vrijedeti, moramo biti spremni da olako ne gubimo bodove na svom terenu, kao što je to bio slučaj u jesenjem dijelu prvenstva. Ali, vjerujemo u ove igrače i sposobnosti trenera Djukića, a i imamo veliku obavezu prema armiji navijača Jezera i prema Upravi koja nam je omogućila da se kvalitetno pripremimo za nastavak prvenstva. Na kraju da kažem da smo odigrali šest kontrolnih utakmica – od kojih smo dvije pobijedili, dvije igrali neriješeno i dvije izgubili, zaključio je Miško Neković, sportski direktor Jezera iz Plava.

Za Gusinje-info.com

R.Gruda


Comments

Miško Neković, sportski direktor Jezera, zadovoljan radom fudbalera u pripremnom periodu — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *