GlavnaSportKosarkaski biser Dino Radoncic odlucio da igra za Crnu Goru Log in
 

Dino je u dogovoru sa ocem Damirom, bivšim rukometašem rođenim u Tivtu, procijenio da mu je najbolje da igra za Crnu Goru

Mogao je da bira između Srbije, u kojoj živi i odakle mu je majka, rodne Njemačke, Bosne i Hercegovine, kao i Španije, koja je htjela da ga privoli u redove „crvene furije” kao Nikolu Mirotića, ali je srce vuklo na “crvene” – jedan od najvećih bisera evropske košarke, Dino Radončić, igraće za Crnu Goru!

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, ekstratalentovanom 17-godišnjaku, koji je debitovao i za prvi tim Real Madrida, najprimamljivije je djelovala priča Bogdana Tanjevića, koji mu je obećao minutažu u seniorskoj reprezentaciji.

Dino je u dogovoru sa ocem Damirom, bivšim rukometašem rođenim u Tivtu, procijenio da mu je najbolje da igra za Crnu Goru.

U subotu nije bilo moguće dobiti potvrdu te informaciju, ali bi sve trebalo da bude i definitivno jasno već u ponedjeljak, za kada se od Radončića očekuje konačno “da”.

Da je krilni košarkaš koji je odigrao tri meča u ACB ligi i debitovao protiv Crvene zvezde u Evroligi praktično već odlučio da igra za Crnu Goru, govore i informacije srpskih medija, koji su večeras objavili da će Dino igrati za zemlju iz koje mu je otac.

Izvor: Vijesti


Comments

Kosarkaski biser Dino Radoncic odlucio da igra za Crnu Goru — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *