GlavnaSportDanas u Gusinju počeo tradicionlni memorijlni turnir u mlom fudbalu pod nazivom „ELMAZ MAZO ČEKIĆ“ Log in
 

OČEKUJE SE REVIJA KVALITETNOG FUDBALA
Učestvuju 23 ekipe iz Gusinja i okolnih gradova Crne Gore

 

GUSINJE – Danas je u Gusinju, na terenima školsko-sportskog poligona OŠ „Džafer Nikočević“ u Gusinju, počeo tradicionalni memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „ELMAZ MAZO ČEKIĆ“, koji svake godine izaziva veliko interesovanje zaljubljenika u fudblski sport.
Organiztoru turnira prijavilo se 23 ekipe iz Gusinja i okolnih gradova, koje će u fer i sportskoj borbi pokušati da se domognu jedne od tri novčane nagrade.
-Naime, novčani fond za ovaj turnir je 5.000 dolara, od čega je za prvo mjesto predvidjena novčana nagrada od  3.500 dolara, za drugo mjesto nagrada je 1.000 dolara, dok za treće mjesto nagrada iznosi 500 dolara, kazao je Emir Čekić, jedan od organizatora ovog turnira.
Svaka ekipa je za učešće na turniru uplatila po 70 eura. Igra se po sistemu 4+1 uz tri zamjene. Ekipe su rasporedjene u četiri grupe, i to tako da tri grupe imaju po šest ekipa, dok je četvrta grupa pet ekipa.
Iz svake grupe  u drugo kolo idu po dvije najbolje plasirane ekipe.
-Očekujemo da i ovaj turnir protekne u korektnoj, fer i sportskoj igri, bez ijednog incidenta , a nadamo se da će i sudjenje biti na odgovarajućem nivou, ističe Emir Čekić.
Inače, kao i svake prethodne i ove godine glavni sponzor i donator turnira je „DRUŠTVO PRIJATELJA“ iz Njujorka.

Za Gusinje-info.com

R.Gruda


Comments

Danas u Gusinju počeo tradicionlni memorijlni turnir u mlom fudbalu pod nazivom „ELMAZ MAZO ČEKIĆ“ — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *