GlavnaSportBudućnost poražena od Vardara u Skoplju! Log in
 

Rukometašice Budućnosti poražene su u Skoplju od Vardara 26:24 u derbiju 5. kola Elitne runde Lige šampiona

Evropske šampionke bile su bez poraza u pet mečeva sa Vardarom, ali je u šestom pokušaju ekipa iz Skoplja uspjela da skine skalp igračicama Dragana Adžića. U odlučujućim momentima meča rukometašice Vardara odigrale su kvalitetnije i smirenije i trijumfovale rezultatom 26:24.

Rukometašice Budućnosti su većim dijelom meča imale prednost i bile bolji rival, u drugom poluvremenu nekoliko puta imale dva gola prednosti, ali su u posljednjih 10 minuta podbacile što su iskoristile rukometašice Vardara.

Makedonski prvak je od 53. do 58. minuta napravio seriju 5:0, poveo 25:22 i konačno prekinuo niz poraza u duelima sa “plavima”.

Budućnost će se za prvo mjesto u grupi boriti sa Midtjilandom, sa kojim se sastaje u posljednjem meču u grupi. Danska ekipa je današnjim porazom od CSM Bukurešta izgubila sve šanse da se domogne četvrtfinala.

Vardar: LEJNO (17 odbrana), Susljina (sedmerac), RADIČEVIĆ 4, Klikovac 1, Damnjanović 1, LAZOVIĆ 6, DEMBELE 2, Sokač 1 (1), ALTHAUS 2, PENEZIĆ 5, Černoivanjenka, Čović 1, Ihnjeva 1, LEKIĆ 1, Ristovska 1, Grbić.

Budućnost: Nenezić, ŽDERIĆ (14 odbrana), Pletikosić, I. Pavićević, NEAGU 3 (1), Jauković 1, Čavlović, IRMAN 1, Kovačević, BULATOVIĆ 6 (1), Ramusović, CVIJIĆ 3, MEHMEDOVIĆ 4, B. Pavićević, Ahruk 1, RAIČEVIĆ 5 (1).


Comments

Budućnost poražena od Vardara u Skoplju! — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *