GlavnaSportArun Basuljević ostvaruje svoj san Log in
 

Nekadašnji “Mahopac High (2014 zvijezda)” i Georgetown nogometni klub, potpisali su svoj prvi ugovor sa New York Red Bullsom, objavio je u utorak tim.

“To je neverovatan osećaj kad san postane stvarnost”, rekao je Basuljević za Dnevni glas u utorak uveče. “Ostvariti svoj dječiji san je  nešto stvarno neopisivo”.

“Uvijek sam govorio da kada dođe ovaj trenutak, prvo bih se morao zahvaliti mojim neverovatnim roditeljima koji su mi dali svaku platformu za uspjeh”, dodaje on. “Oni su konstantno vjerovali u moju viziju i bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Dijeljenje radosti sa njima i dvojicom moje brace je najbolji dio ovoga uspjeha”.

Red Bulovi su potpisali Basuljevića kao “domaćeg igrača” nakon igranja tri sezone u Džordžtaunu. Centrafor je osvojio najveca priznanja priznanja u svakoj od svih tri sezone. Basuljević je proglašen “Big East Rookie godine” 2014. godine.

“Arun je tip kojega smo dugo pratili”, rekao je trener Red Bullsa Jesse Marsch. “Odličan je na svim nivoima. Morali smo da ga posmatramo u Džordžtaunu i sa našim timom U-23 tokom ljeta, Primjecujemo da je on u trenutku njegovog razvoja i da ima smisla da ga dovedemo u naše okruženje kako bih svakodnevnim radom  pomogli mu u njegovom narednom koraku. ”

Basuljević je  trenutno  Red Bulls timu za pred-sezonski kup Tuscona u Arizoni.

Izvor: Daly Voice


Comments

Arun Basuljević ostvaruje svoj san — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *