GlavnaZavicajTurizam“Motornim sankama uznemiravao divljač” – Dan    Log in

Comments

“Motornim sankama uznemiravao divljač” – Dan — 2 Comments

  1. Poštovani PLAVLJANI – GUSINJANI,

    Ne znam da li je ovde u pitanju neka vrsta komedije ili političkog prepucavanja, ali u tom domenu ne želim da dajem nikakav komentar. Želim samo da naglasim, da je malo čudno i veoma simptomatično NAŽALOST, nečije PREPUCAVANJE koje nikome ne ide u korist. Ni Plavu ni Gusinju, kao ni tom dobronamernom narodu, velikim i iskrenim domaćinima. Želim da Vam bar malo pomognem u smirivanju tenzija i naglasim da sam sticajem okolnosti JA lično obišao na više kontinenata nacionalne parkove, i u istim vozili baš takve iste MOTORNE SANKE-SNOWMOBILE. Nigde nismo imali nikakvih problema, čak smo od tih istih Nacionalnih Parkova iznajmljivali sanke uz novčanu nadoknadu i naravno u obavezi bili platiti polisu osiguranja za vrstu i tip staze koju smo vozili u tim istim NACIONALNIM PARKOVIMA. Kod njih su sve staze i trase obeležene bojama: Žuta, Crvena, Plava, Zelena i Crna, a kontrola koju stazu koriste vozači sanki vrše se putem GPS praćenja sanke koju smo iznajmili, pa tako ako smo na samom početku RENT-a platili polisu osiguranja za Crvenu trasu, a u samom parku koristili terene koji su u kategoriji ZELENA ili CRNA onda se mora i doplatiti veća premija itd…. Stoga ljudi moji dragi nemojte na ovakvim situacijama skupljati POLITIČKE POENE. Politika u skupštini i parlamentu. Lično pozivam gospodju Pupović da se pridruži zajedničkom druženju i vožnji u tom predivnom parku. Kroz druženje i upoznavanje parka i naš prelepi kraj promovišemo na pravi način, svi zajednički i SHVATITE jednu stvar “Samo smo zajedno jaki”
    Srdačan pozdrav i sve najlepše Vam želim od srca
    Radojko Dašić

  2. Neka ne brabunjaju ti sto se prave duhoviti taj covjek nosi tovarima sijena i hrani sam od svoga dzepa zivotinje po planinama bolje pozabavite se svojima stvarima a ne postacinjite i ne bacajte ljagu na postene ljude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial