GlavnaLicnostiIstoricari - PisciBAJRAM KOLJENOVIĆ IZMEĐU GUSINJA I LAS VEGASA Log in

Comments

BAJRAM KOLJENOVIĆ IZMEĐU GUSINJA I LAS VEGASA — 5 Comments

 1. Kad se pise o svom rodnom kraju o svom djetinjstvu o svom zivotnom putu onda je to iz duse iz srca, jer se nemoze drugacije. Siguran sam da vecina nas Gusinjana pronalazi sebe u ovom romanu.

   
 2. Sjajno Baco.Kad se pise o svom djetinjstvu, o svom kraju,o svom odrastanju onda je to istinski iz srca jer se drugacije nemoze. Svako ima svoj zivotni put a vecina nas Gusinjana sebe moze pronaci u ovom tekstu.

   
 3. u svemu komentar was je postovan uzecu slobodu da predlozim da procitate knjige mislim da biste tek onda naslji i ostale casne ljude iz Plava i Gusinja u mom pisanom slovu.

   
 4. Svaka cast coeku,al’ de malo smanjite sarana,o cemu (ili on)pricate,sjecamo se mi jos jakih ljudi iz Gusinja,i do rata a i poslije rata.Lijepo je sto on ima veliko misljenje o svojima.Rijetko ili nikako nase majke nisu koristile rijec andjeo,pose u Koljnovice itd,itd,.Covjek ima maste mozda nesto uradi na strani,ali malo teze u nasem kraju,bar za sada,jos ima zivih sudionika vremena o kome doticni pise,za 50-100 godina ko zna mozda mu i prodje.

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.