GlavnaDijasporaOpstina i Fondacija Gusinje razmatraju plan uredjenja carsije    Log in

Comments

Opstina i Fondacija Gusinje razmatraju plan uredjenja carsije — 2 Comments

  1. Tako treba jer Gusinje je iznad svega.Nisam pristalica ove trenutne Vlasti u Gusinju ali sve sto ide u pravcu razvoja Gusinja apsolutno treba podrzati.fondacija za Gusinje treba u saradnji sa Opstinom Gusinje da bude Motor razvoja Gusinja,treba samo napraviti Prioritete i onda ici na Projekte i na kraju na Donatore.Opstina Gusinje bi trebala obavezno da obrati veliku paznju na saradnju sa Turskim Donatorima koji su veoma voljni da uloze svoj Kapital na nasa podrucja samo treba stupiti u Kontakt i precizne Projekte.Evo jedan prijedlog za Predsjednicu Opstine Gusinje Gospodjicu Anelu Cekic da pokrene inicijativu za obnovu Dvora Ali-pase Gusinjskog na Vruji jer Turci posebno tu ulazu svoj Kapital jer smo svjedoci sta su uradili po Rozajama i ostalim mjestima dje ima njihovih Objekata koje su oni nekad gradili.pozdrav i sve najbolje i hajmo svi slozno za svoje Gusinje zaboravimo na neke licne Sujete koje nam sam stete.Hajmo svi zajedno kao na Referendumu za svoje Gusinje.

    • Vrijeme je da se prestane sa besmislicama i usporavanjem razvoja naseg Gusinja dje licno ne krivim nikoga sa strane osim nas Gusinjana. Usporen je razvoj Gusinja za najmanje 10 godina svadjama pojedinaca koji misle da se bez njih ne moze, sto je zalosno. Vidimo i sami da i oni koji su planirali da ostanu da zive u Gusinju polako gube nadu i traze bolji zivot dalje od njega. Dobili smo opstinu i apelujem na sve da ne dozvolimo da nam je ukinu ponovo jer kako stvari stoje i to je u igri. Gusinje slazem se sa vasim predlogom da treba pokucati na sva vrata i traziti pomoc oko razvoja naseg mjesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial